Kommunen.dk
MENU
Allerede 24. september meddelte de to konservative afhoppere, at de ville stifte et nyt parti, der skulle hedde Vi Konservative. I forbindelse med lanceringen af principprogrammet blev det så til Nye Borgerlige.
Foto: Nils Meilvang / Scanpix
Allerede 24. september meddelte de to konservative afhoppere, at de ville stifte et nyt parti, der skulle hedde Vi Konservative. I forbindelse med lanceringen af principprogrammet blev det så til Nye Borgerlige. Foto: Nils Meilvang / Scanpix

Kommunalvalget er første skridt for Nye Borgerlige

Kommunalvalget er første skridt for Nye Borgerlige

I sidste uge lancerede Nye Borgerlige deres principprogram, og ifølge medstifter Pernille Vermund er første mål at få sæde i landets byråd. Kræfterne skal fokuseres på særlige kommuner, og to steder i landet har byrådsmedlemmer allerede meddelt partiet, at de hopper over til dem.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I slutningen af september blev det varslet, 20. oktober så det dagens lys: Den politiske højrefløj får selskab af partiet Nye Borgerlige. Bag det står nu tidligere folketingskandidat for De Konservative Pernille Vermund og Peter Seier Christensen, bror til Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.