dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Allerede 24. september meddelte de to konservative afhoppere, at de ville stifte et nyt parti, der skulle hedde Vi Konservative. I forbindelse med lanceringen af principprogrammet blev det så til Nye Borgerlige.
Foto: Nils Meilvang / Scanpix
Allerede 24. september meddelte de to konservative afhoppere, at de ville stifte et nyt parti, der skulle hedde Vi Konservative. I forbindelse med lanceringen af principprogrammet blev det så til Nye Borgerlige. Foto: Nils Meilvang / Scanpix

Kommunalvalget er første skridt for Nye Borgerlige

Kommunalvalget er første skridt for Nye Borgerlige

I sidste uge lancerede Nye Borgerlige deres principprogram, og ifølge medstifter Pernille Vermund er første mål at få sæde i landets byråd. Kræfterne skal fokuseres på særlige kommuner, og to steder i landet har byrådsmedlemmer allerede meddelt partiet, at de hopper over til dem.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I slutningen af september blev det varslet, 20. oktober så det dagens lys: Den politiske højrefløj får selskab af partiet Nye Borgerlige. Bag det står nu tidligere folketingskandidat for De Konservative Pernille Vermund og Peter Seier Christensen, bror til Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier