Kommunen.dk
MENU

Debat/ Je suis Erik Schmidt

Debat/ Je suis Erik Schmidt

25. jan. 2015
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 
”Hver femte lærer har oplevet, at forvaltningen gennem ledelsen har ladet dem forstå, at det er uacceptabelt at udtale sig offentligt om kritisable forhold i skolen.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ytringsfrihed er andet og mere end friheden til at ’håne, spotte og latterliggøre’ – i den kommunale verden er der nu igen eksempler på, at friheden til at ytre sig frit og kritisk på den helt lavpraktiske måde ikke er en selvfølge. Vi taler her ikke om koldblodige kalashnikov-angreb, voldelige trusler eller feje brandstiftelser, men om offentligt ansatte ledere eller andre medarbejdere, der fejlagtigt instrueres – eller direkte trues – til ikke at gøre brug af deres grundlovssikrede ret til at ytre sig offentligt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.