Kommunen.dk
MENU
Folk kan lære noget af at lytte til time-outs, fortæller Ulrik Wilbek (V). For nogen trænere er enormt skarpe til at levere deres budskaber kort og præcist, mens andre bruger for mange ord og snakker i øst og vest.
"Folk kan lære noget af at lytte til time-outs", fortæller Ulrik Wilbek (V). For nogen trænere er enormt skarpe til at levere deres budskaber kort og præcist, mens andre bruger for mange ord og snakker i øst og vest.
Foto: Ernst Van Nord, Ritzau Scanpix og Mikkel Berg Pedersen, Ritzau Scanpix

Ulrik Wilbek: "Der er koldt på toppen som landstræner. Det er der også som borgmester"

Ulrik Wilbek: "Der er koldt på toppen som landstræner. Det er der også som borgmester"

Viborgs borgmester fortæller, hvad han lærte i sin karriere som landsholdstræner, som han kan bruge i sin politikerkarriere.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ulrik Wilbek trænede kvindelandsholdet (1991-1998) og herrelandsholdet (2005-2014). Han vandt blandt andet to gange EM-guld, VM-guld og OL-guld med kvinderne. Og vandt to gange EM-guld med herrerne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.