Politik fra rødderne

Det er ikke nok, at ledelsen af Tvind er eftersøgt gennem Interpol. Der skal mere til, før danske kommuner lovligt kan stoppe med at bruge Tvinds opholdssteder.
Det er ikke nok, at ledelsen af Tvind er eftersøgt gennem Interpol. Der skal mere til, før danske kommuner lovligt kan stoppe med at bruge Tvinds opholdssteder.
Foto: Tvindalert.com

Forsker: Ulovligt at udelukke Tvind

Flere kommuner vil stoppe med at bruge de institutioner, som har tilknytning til Tvind. Men det er grundlovsstridigt, vurderer forsker.

 sortlistning

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Halsnæs har haft sagen igennem udvalget. I Aalborg er den sendt fra byrådet til udvalgene med stor opbakning fra partierne. Det samme gælder i Odense, hvor alle partier stemte for. Alle stederne er budskabet det samme: Vi vil ikke længere bruge Tvinds bo- og opholdssteder.

Som den ansvarlige rådmand i Odense, Susanne Crawley Larsen (R), udtrykte det under byrådsarbejdet:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Indkøb

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57