Kommunen.dk
MENU
Uffe Elbæk holder morgenmøde i partiet på valgdagen 2015. Foto: Polfoto
Uffe Elbæk holder morgenmøde i partiet på valgdagen 2015. Foto: Polfoto

Uffes kommunale linedans

Uffes kommunale linedans

Alternativets potentiale er enormt ved næste års kommunalvalg. Partiet fik sidste sommer stor tilslutning i storbyerne og er siden vokset støt i meningsmålingerne. Forude venter dog en svær balancegang mellem at skabe lokalt engagement, udvikle ny politik, trække Uffe Elbæk lidt ud af mediemanegen og ikke mindst sørge for, at alle føler sig hørt.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Brynene bliver rynket og fingrene ryger i vejret, da Alternativets københavnske lokalafdeling i februar holder deres første såkaldte KV17-stormøde i partiets lokaler tæt på Nørreport i centrum af hovedstaden. Ordet 'styregruppe' er blevet brugt og skrevet op på whiteboardet, da der bliver forklaret om organiseringen frem mod kommunalvalget i 2017, og det vækker undren blandt de fremmødte.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.