Kommunen.dk
MENU

Uenighed om kodeks for offentlige topledere

Uenighed om kodeks for offentlige topledere

Gammel vin på nye flasker, kalder en ny ph.d.-afhandling det kodeks for offentlige topledere, som de danske topembedsmænd selv formulerede for fire år siden. Formand for Kommunaldirektørforeningen Jens Christian Birch er lodret uenig og mener tværtimod, at kodekset har skabt en helt ny æra for offentlige topledere.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Uden visioner og nytænkning, lyder kritikken i en ny erhvervs-ph.d. af det Kodeks for God Offentlig Topledelse, som danske topembedsmænd formulerede i 2005. Det kodeks, der beskriver de vigtigste pejlemærker for, hvordan offentlige topchefer skal bedrive ledelse, siger nemlig ikke noget, som top-embedsmændene ikke vidste i forvejen. Og derfor står kodekset i dag mest og samler støv på de offentlige direktørgange.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.