Kommunen.dk
MENU
Det bliver en udfordring at få plejepersonale nok til de store årgange af ældre. Men velfærds-teknologiske løsninger kan måske gøre SOSU-jobbet mere attraktivt og meningsfuldt, forudser Anders Lyck Fogh-Schultz. Billedet her er fra uddannelsesmessen  Se, mærk og oplev Den Hvide Verden, hvor der var mulighed for at holde en kælerobot på SOSU-standen.
Det bliver en udfordring at få plejepersonale nok til de store årgange af ældre. Men velfærds-teknologiske løsninger kan måske gøre SOSU-jobbet mere attraktivt og meningsfuldt, forudser Anders Lyck Fogh-Schultz. Billedet her er fra uddannelsesmessen  "Se, mærk og oplev Den Hvide Verden", hvor der var mulighed for at holde en kælerobot på SOSU-standen.
Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Teknologi frigør varme hænder

Teknologi frigør varme hænder

Velfærdsteknologi kan bidrage positiv til at fastholde velfærdsniveauet i kommunerne ved at frigive medarbejderressourcer, skriver Anders Lyck Fogh-Schultz.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Nu skal der skabes overblik over løsninger, der aflaster borgere og plejepersonale i sundhedssektoren, skriver Anders Lyck Fogh-Schultz.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.