dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Claus Hjortdal faldt allerede i fagforeningsgryden som barn, hvor han hjalp til, når faderen tog mod medlemskontingenter i den lokale afdeling af Dansk Metal. I dag er han formand for Skolelederforeningen, men han har måttet hugge hæle og kloppe tæer undervejs.
Foto: Cecile Smetana / Polfoto
Claus Hjortdal faldt allerede i fagforeningsgryden som barn, hvor han hjalp til, når faderen tog mod medlemskontingenter i den lokale afdeling af Dansk Metal. I dag er han formand for Skolelederforeningen, men han har måttet hugge hæle og kloppe tæer undervejs. Foto: Cecile Smetana / Polfoto

Strategen med det faglige hjerte

Strategen med det faglige hjerte

Egentlig ville Claus Hjortdal bare være bestyrelses­­­medlem i Skole­lederforeningen. Sådan gik det ikke, og i dag er han formand. Men vejen dertil har krævet store ofre og en god strategisk hjerne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Midt i den barske vestenvind fra Vesterhavet er der ifølge formanden for Skolelederforeningen Claus Hjortdal både lys, luft og klarhed i rummet, så man kan dvæle lidt ved tankerne. Og der var brug for både at dvæle og at tale, da Hjortdal i 2007 stod på en strand ved Vesterhavet nær Thisted sammen med sin kone, for der var en stor beslutning, som skulle træffes.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier