Kommunen.dk
MENU
Claus Hjortdal faldt allerede i fagforeningsgryden som barn, hvor han hjalp til, når faderen tog mod medlemskontingenter i den lokale afdeling af Dansk Metal. I dag er han formand for Skolelederforeningen, men han har måttet hugge hæle og kloppe tæer undervejs.
Foto: Cecile Smetana / Polfoto
Claus Hjortdal faldt allerede i fagforeningsgryden som barn, hvor han hjalp til, når faderen tog mod medlemskontingenter i den lokale afdeling af Dansk Metal. I dag er han formand for Skolelederforeningen, men han har måttet hugge hæle og kloppe tæer undervejs. Foto: Cecile Smetana / Polfoto

Strategen med det faglige hjerte

Strategen med det faglige hjerte

Egentlig ville Claus Hjortdal bare være bestyrelses­­­medlem i Skole­lederforeningen. Sådan gik det ikke, og i dag er han formand. Men vejen dertil har krævet store ofre og en god strategisk hjerne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Midt i den barske vestenvind fra Vesterhavet er der ifølge formanden for Skolelederforeningen Claus Hjortdal både lys, luft og klarhed i rummet, så man kan dvæle lidt ved tankerne. Og der var brug for både at dvæle og at tale, da Hjortdal i 2007 stod på en strand ved Vesterhavet nær Thisted sammen med sin kone, for der var en stor beslutning, som skulle træffes.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.