Kommunen.dk
MENU

Stor interesse for lederuddannelse

Stor interesse for lederuddannelse

I år er næsten dobbelt så mange offentlige ledere indskrevet på Danmarks eneste masteruddannelse i offentlig ledelse.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På et enkelt år er tilstrømningen til den nye fleksible masteruddannelse i offentlig ledelse, Master of Public Governance, vokset markant. I 2009 var der indskrevet 365, mens uddannelsen fra denne uge og i resten af august vil trække godt 700 offentlige ledere tilbage på skolebænken.
Tilstrømningen skyldes til dels, at uddannelsen er ny, og antallet af studerende øges naturligt for hvert semester. Men ifølge professor i uddannelsesforskning ved Roskilde Universitet, Henning Salling Olesen er tallene udtryk for, at der generelt er stor interesse for at forbedre og styrke ledelseskompetencer.
”Tidligere var det mere almindeligt at videreuddanne sig inden for sit faglige område, men nu er fokus skiftet, så det er selve ledelsen, der er i centrum,” siger han.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.