Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Etiske beslutninger er ofte komplekse, da der kan være mange hensyn at tage, og da der ikke på forhånd er entydighed om etikkens grundlag og vigtigste principper. Formålet med de etiske beslutningsmodeller er derfor at komme med anvisninger til en beslutningsproces, der er forholdsvis overskuelig og håndterbar. skriver  uddannelsesleder ved VIA University College, ph.d. i filosofi, tidligere lektor ved Aalborg Universitet og tidligere uddannelsesleder ved Diakonhøjskolen i Aarhus Ulrich Zeitler i dette boguddrag.
'Etiske beslutninger er ofte komplekse, da der kan være mange hensyn at tage, og da der ikke på forhånd er entydighed om etikkens grundlag og vigtigste principper. Formålet med de etiske beslutningsmodeller er derfor at komme med anvisninger til en beslutningsproces, der er forholdsvis overskuelig og håndterbar.' skriver uddannelsesleder ved VIA University College, ph.d. i filosofi, tidligere lektor ved Aalborg Universitet og tidligere uddannelsesleder ved Diakonhøjskolen i Aarhus Ulrich Zeitler i dette boguddrag.
Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Kunsten at tage en professionel etisk beslutning

Kunsten at tage en professionel etisk beslutning

SOMMERLÆSNING: Fra Ulrich Zeitlers nye bog 'Ny professionalisme' har Kommunen.dk fået lov at bringe dette kapitel om professionsetik på velfærdsområdet.
ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier