Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Finansministeriets magtfulde boss Martin Præstegaard samt flere andre departementschefer talte om behovet for større åbenhed som et middel mod den generelle mistillid til embedsværket.
Foto: Daniel Hjort / Polfoto
Finansministeriets magtfulde boss Martin Præstegaard samt flere andre departementschefer talte om behovet for større åbenhed som et middel mod den generelle mistillid til embedsværket. Foto: Daniel Hjort / Polfoto

Slotsholmen vil åbne sig for at skabe tillid

Slotsholmen vil åbne sig for at skabe tillid

Seks depart­e­ments­chefer havde en enslydende diagnose på embeds­værkets problemer med mistillid og politisering. Der skal skabes en åben kultur, hvor den faglige debat sker i fuld offentlighed – flere mini­sterier har sat gang i­­ udvik­lingen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Samtale er vores sidste udvej, lød det med et glimt i øjet, da Finansministeriets departementschef Martin Præste-gaard fredag deltog i en debat hos Akademikerne på Folkemødet.Den magtfulde offentlige topchef har sat gang i en udvikling i sit ministerium, hvor målet er en mere åben debat om deres beregninger og præmisserne bag. Samtidig skal der gøres op med tanken om, at Finansministeriets tal er den rene sandhed, for de bygger ofte på skøn og forbehold.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier