Politik fra rødderne

Ledelsesrådgiver hos Lederne, Michael Uhrenholt, beder sine kunder om at skrive en dagbog over, hvilke opgaver der giver dem energi, og hvilke der ikke gør.
Ledelsesrådgiver hos Lederne, Michael Uhrenholt, beder sine kunder om at skrive en dagbog over, hvilke opgaver der giver dem energi, og hvilke der ikke gør.
Foto: Anne Bæk, Ritzau Scanpix

Sig dit lederjob op, hvis du ikke er glad i det

Det vigtigste ved dit arbejde er, at du er glad og kan se et formål med jobbet i hverdagen. Det er også vigtigt, at du har nogen at dele dine overvejelser med, lyder det fra to ledelsesrådgivere.

 karriere

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

Der er ikke noget galt med lederrollen, som er attraktiv for mange, og for den rigtige person på det rigtige tidspunkt er den helt optimal, lyder det fra to ledelsesrådgivere. Man har mulighed for at indflydelse og for at påvirke beslutninger.

Men besparelser, målstyring og tidspres kan drive nogle ledere derud, hvor tvivlen om, hvorvidt jobbet fortsat er det rigtige, melder sig. Og hvor overvejelser om, hvorvidt man skal forlade sin stilling, kommer til at fylde.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57