Kommunen.dk
MENU

Sæt de kommunale ledere fri

Sæt de kommunale ledere fri

Statens detailregulering af den kommunale sektor er ved at kvæle de kommunale chefer. De skal sættes fri og have større albuerum, ellers forsvinder de til den private sektor, lyder det fra tidligere teaterchef Michael Christiansen. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Alt for stram statslig detailregulering har ødelagt mulighederne for at udøve selvstændig ledelse i landets kommuner. Det går især ud over kommunernes institutionsledere, som er ved at blive kvalt i indberetnings- og dokumentationskrav. Sådan lyder den kontante melding fra tidligere chef for Det Kongelige Teater, Michael Christiansen, i dag blandt andet bestyrelsesformand for DR. Han opfordrer staten og landets kommunaldirektører til at sætte institutionslederne fri, hvis ikke man vil risikere at miste dem til den private sektor.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.