Kommunen.dk
MENU
Oprindeligt lå der en aftale, en “musketered, om at kommunerne skulle drive handicapområdet efter samme principper som amterne. Men den aftale blev brudt, og kommunerne har ikke mandat til at beslutte, hvor generøst samfundet skal være, og hvor grænser skal gå, siger Kurt Klaudi Klausen. 
Oprindeligt lå der en aftale, en “musketered”, om at kommunerne skulle drive handicapområdet efter samme principper som amterne. Men den aftale blev brudt, og kommunerne har ikke mandat til at beslutte, hvor generøst samfundet skal være, og hvor grænser skal gå, siger Kurt Klaudi Klausen. 
Foto: SDU

Reformen gjorde omsorg for handicappede til en tabersag

Reformen gjorde omsorg for handicappede til en tabersag

Det er blevet markant sværere at få støtte til handicap, men det kan kommunerne ikke klandres for, siger professor i offentlig forvaltning.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Konflikten mellem pårørende og handicaporganisationer på den ene side og kommunerne på den anden er historisk betinget. Og økonomisk. - Så begge parter har forsåvidt ret, forklarer Professor i offentlig forvaltning Kurt Klaudi Klausen, Syddansk Universitet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.