Politik fra rødderne

Rebet strammes om KMD-kommuner

De 34 kommuner, der er i Konkurrencestyrelsens søgelys for at undgå udbud i forbindelse med økonomisystemet KMD Opus, risikerer at få en sag på halsen. Det nye EU-direktiv giver nemlig mulighed for at annullere kontrakter, vurderer flere eksperter.

 it & ledelse

Af Redaktionen | [email protected]

Mere end hver tredje kommune risikerer at få annulleret de kontrakter, der er indgået med KMD om økonomisystemet KMD Opus – uden først at gå i udbud. Konkurrencestyrelsen forventes i en kommende redegørelse at afvise alle kommunernes argumenter for at undgå udbud, og Folketinget har netop vedtaget en ny lov, der giver mulighed for at annullere de ugyldige kontrakter.

Ganske vist træder loven først i kraft 1. juli, men eksperter vurderer, at den alligevel kan bruges over for kommunerne, fordi kontrakterne med KMD stadig løber.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Organisation & ledelse

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57