Politik fra rødderne

"Vi har glemt, hvem systemet er skabt for"

Store dele af den offentlige sektor og politikerne har glemt, hvem velfærdsstaten er skabt for at servicere, siger to private erhvervsdrivende fra regeringens nyoprettede innovationspanel. De opfordrer til lokale løsninger og flere eksperimenter.

 innovation

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Regeringen har sammen med regionerne og en række faglige organisationer oprettet Center for Offentlig Innovation. Den tidligere socialdemokratiske erhvervs-, justits- og finansminister Pia Gjellerup er sat i spidsen for foretagendet, hvor et innovationspanel bestående af eksperter fra den offentlige og private sektor skal komme med ideer og udspil til, hvordan velfærdsstaten kan udvikles og innoveres.

Flere af panelets medlemmer fra det private erhvervsliv mener, at det offentlige skal tilbage til et mere borgernært fokus.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation

Organisation & ledelse

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57