Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Politisk ledelse – spørg og stil forslag

Debat/ Politisk ledelse – spørg og stil forslag

5. feb. 2017
Allan Vendelbo
ALLAN VENDELBO
KONSULENT
LUNDGAARD KONSULENTERNE
Email

Har været kommunaldirektør i flere kommuner, direktør i SKI og kontorchef i KL.

"En så konkret involvering underminerer chefens ledelseseffektivitet, forvirrer medarbejderne, medfører et dårligt arbejdsmiljø og forringer dermed i sidste ende de kommunale ydelser.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mange nyvalgte kommunalpolitikere bliver overraskede over den mængde møder, opgaver og ikke mindst papirer (i elektronisk form), de skal håndtere indenfor de få timer, de har til rådighed til det politiske arbejde. Så overraskede, at de føler, at deres påvirknings- og indflydelsesmuligheder er stækkede og måske ligefrem ikke til stede. Det medfører en naturlig frustration, der nogle gange kommer til udtryk i, at et kommunalbestyrelsesmedlem så at sige ”tager sagen i egen hånd” og involverer sig meget direkte i konkrete beslutninger.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.