Kommunen.dk
MENU

Økonomichefer ønsker bedre sammenligning

Økonomichefer ønsker bedre sammenligning

Seks ud af ti økonomiansvarlige peger på, at kommunerne skal blive bedre til at benchmarke sig for at blive mere produktive. Ifølge Produktivitetskommissionen er der et stort potentiale i at bruge benchmarking mere systematisk, men kritikere frygter for det lokale råderum.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Lær af naboen og spar millioner af kroner.
En af Produktivitetskommissionens klare anbefalinger er, at kommunerne ved at bruge benchmarking bedre og mere systematisk vil kunne hente store gevinster på at lære af hinanden – en anbefaling, kommunernes økonomiansvarlige er enige i.
En rundspørge foretaget af Kommunen viser nemlig, at 63 procent af de økonomiansvarlige mener, at kommunerne skal blive bedre til benchmarking for at blive mere effektive. En af dem er økonomidirektør John Jensen fra Svendborg.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.