Kommunen.dk
MENU
Mere end 70 procent af de offentligt ansatte chefer oplyser, at de har svært ved at nå deres arbejde på den tid, de er ansat til at være til stede.
Illustration: Oivind Hovland / Polfoto
Mere end 70 procent af de offentligt ansatte chefer oplyser, at de har svært ved at nå deres arbejde på den tid, de er ansat til at være til stede. Illustration: Oivind Hovland / Polfoto

Offentlige chefer forfulgt af dårlig samvittighed

Offentlige chefer forfulgt af dårlig samvittighed

Samvittighedskvaler følger med mange offentlige chefer hjem, når de holder fyraften. Flere tager arbejdet med hjem efter lukketid på rådhuset.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er midt på eftermiddagen, og planchef i Ikast-Brande Kommune Karina Kisum Jensen er ved at gøre klar til at gå fra kontoret og til dagens tredje møde, da endnu en mail tikker ind på computeren. Den kan jeg godt lige nå, tænker hun og åbner mailen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.