Kommunen.dk
MENU
KL foreslår at hæve kommunernes kontingent fra 2022. Samtidig skal det blive billigere at deltage i de store konferencer og topmøder. På billedet holder KLs formand Jacob Bundsgaard (S) tale til Kommunaløkonomisk Forum i Aalborg i januar sidste år.
KL foreslår at hæve kommunernes kontingent fra 2022. Samtidig skal det blive billigere at deltage i de store konferencer og topmøder. På billedet holder KL's formand Jacob Bundsgaard (S) tale til Kommunaløkonomisk Forum i Aalborg i januar sidste år.
Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Så meget betaler hver kommune for at være medlem af KL

Så meget betaler hver kommune for at være medlem af KL

I år koster det sammenlagt kommunerne omkring 217 mio. kr. at være medlem af KL. Derudover kommer udgifter til konferencer, kurser og konsulenter. Ordentlig indflydelse er dyr, siger forsker.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det koster knaster at drive en af Danmarks mest magtfulde interesseorganisationer. Nærmere bestemt omkring 441 mio. kr. om året, fremgår det af KL’s regnskab for 2020. Millionerne bliver tjent på konsulenter, kurser og konferencer, og næsten halvdelen kommer ind via kommunernes medlemskontingent.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.