Kommunen.dk
MENU
KL-Huset ligger på Weidekampsgade på Amager i København. Generelt er borgmestre og kommunaldirektører glade for KLs arbejde. Særligt coronaindsatsen får pæne ord med på vejen. Der er dog også plads til forbedringer. For eksempel efterlyser Slagelses kommunaldirektør mere innovation fra KLs side.
KL-Huset ligger på Weidekampsgade på Amager i København. Generelt er borgmestre og kommunaldirektører glade for KL's arbejde. Særligt coronaindsatsen får pæne ord med på vejen. Der er dog også plads til forbedringer. For eksempel efterlyser Slagelses kommunaldirektør mere innovation fra KL's side.
Foto: Torben Klint, Ritzau Scanpix

Ny rundspørge: De fleste kommunaldirektører og borgmestre er tilfredse med KL

Ny rundspørge: De fleste kommunaldirektører og borgmestre er tilfredse med KL

41 kommunaldirektører og 27 borgmestre har svaret på Kommunen.dk’s rundspørge om KL. Generelt er tilbagemeldingerne positive, men en række kritikpunkter går igen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

KL holder til i et stort glashus på Amager, hvor omkring 400 ansatte varetager kommunernes interesser. Generelt gør interesseorganisationen det godt. Det viser Kommunen.dk’s rundspørge, som 41 kommunaldirektører og 27 borgmestre har besvaret.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.