Kommunen.dk
MENU
Der bør være en anerkendelse af, at de højtuddannede har en betydningsfuld rolle i samfundet og bidrager til velfærden, mener akademikernes nye formand, der kommer fra en stilling som formand for Djøf Offentlig. 
Foto: AC
Der bør være en anerkendelse af, at de højtuddannede har en betydningsfuld rolle i samfundet og bidrager til velfærden, mener akademikernes nye formand, der kommer fra en stilling som formand for Djøf Offentlig. Foto: AC

Ny formand vil samle og anerkendes

Ny formand vil samle og anerkendes

Lars Qvistgaard er netop tiltrådt som ny formand for Akademikerne. Han vil sikre, at der bygges bro mellem fagforbundene i Danmark, så man undgår akademiker-bashing. Men han vil også gå efter en anerkendelse af de højtuddannedes rolle i samfundet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Du er ny formand for Akademikerne. Hvad fik dig til at stille op?

Jeg synes, Akademikerne er en utrolig vigtig organisation i forhold til at varetage de højtuddannedes interesser i Danmark. Det handler jo om de arbejdsforhold og vilkår, vi er ansat under, og hvad vi som videnssamfund har behov for.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.