Politik fra rødderne

Lær at elske nedskæringer

Besparelser og effektiviseringer kan vendes til noget positivt, hvis du lærer at tackle udfordringerne og kan se det positive i de nye rammer, mener konsulent.

 forandring

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Fyresedler, effektivisering af arbejdsgangen og nedskæringer, nedskæringer, nedskæringer. Det hører til den knap så spændende del af en leders daglige virke, når der står besparelser på tavlen. Men nedskæringer er ikke altid en ubetinget dårlig ting, mener udviklingskonsulent i Center for Offentlig Kompetenceudvikling, COK, Lisbeth Christensen som blandt andet afholder kurset ’Lær at elske nedskæringer’. Men kan man lære at elske nedskæringer?

”Ja, det kan man. Man kan ikke lære at elske at fyre medarbejdere, men man kan lære at elske at agere i de nye rammer, der bliver givet,” siger Lisbeth Christensen, som understreger, at det kræver en positiv tilgang at vende besparelser og nedskæringer til noget konstruktivt.  

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

HR & uddannelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57