Politik fra rødderne

Krise og talenter bør være hovedfokus i fremtidig ledelse

Landets ledere bør i disse år særligt fokusere på kriseledelse og dyrkning af ledertalenter, lyder opfordringen fra afgående formand Jens Christian Birch på Kom-dirs generalforsamling.

 komdir

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Mange kommunale ledere vil forlade arbejdsmarkedet til fordel for golfbanerne de kommende år, mens kravene til høj service for færre penge gjalder højere og højere. Lederne bør derfor rette deres fulde opmærksomhed mod kriseledelse, samt mod udvikling og dyrkning af potentielle ledertalenter. Det var en af pointerne i beretningen fra afgående formand for kommunaldirektørforeningen Komdir, Jens Christian Birch, til sidste uges generalforsamling.

”Det hører med til god ledelse, at man kerer sig om alle i den daglige kriseledelse, men at man også tænker på de kommende ledere. Det er det korte og lange sigt,” siger Jens Christian Birch til Kommunen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

HR & uddannelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57