Politik fra rødderne

Kommunale ledere skal være digitale

Den enkelte leder skal integrere it på linje med andre ledelsesdiscipliner, mener digitaliseringseksperter. Flere kommuner har allerede taget skridtet og implementeret digital ledelse.

 it-ledelse

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Personaleledelse, økonomistyring og faglig ledelse skal nu til at dele pladsen med en ny ledelsesform: Digital ledelse, som fremover skal være en del af alle decentrale lederenheder i den enkelte kommune, hvis det står til Jes Bruun Olsen, chefkonsulent i KMD.

”Første hug er at blive inspireret. Næste skridt er så at implementere digital ledelse, så man får ændret arbejdsopgaver og processer i praksis. For at komme i mål med det skal fokus væk fra it-afdelingerne og ud på gruppe- og institutionslederniveau,” siger Jes Bruun Olsen, som har oplevet en stigende interesse fra kommunerne for at implementere digital ledelse. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

HR & uddannelse

It


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57