Kommunen.dk
MENU
Illustration: Jakob Thuemoes
Illustration: Jakob Thuemoes

Kig indad i kampen for bedre arbejdsmiljø

Kig indad i kampen for bedre arbejdsmiljø

Sygefravær på grund af stress koster samfundet dyrt. Nyt udspil fra LO og FTF skal skabe fremskridt inden 2025, men de offentlige arbejdspladser er i høj grad selv med til at skabe stress, siger eksperter.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Fagbevægelsen har fået øjnene op for det potentiale, der ligger i at forbedre arbejdsmiljøet på offentlige arbejdspladser. 6. november lancerede LO og FTF i samarbejde en ny strategi, der skal sætte fokus på arbejdsmiljøet frem mod 2025. Der er brug for bedre rådgivning og flere midler, hvis det store forbedringspotentiale, der er i forhold til arbejdsmiljøet, skal indfries. Rapporten ‘Arbejdsmiljørådgivning i et vækstperspektiv’ peger på, hvad der kan gøres for rådgivningen frem mod 2025, og formanden for FTF Bente Sorgenfrey, er åben for en diskussion af, hvordan man bedst når målet om færre sygedage og mindre stress.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.