Kommunen.dk
MENU
Selvom Komdir’s formand beskriver sig selv som “varm tilhænger af samskabelse, ser han med en vis skepsis på den igangværende iver. 
Foto: Henning Hjorth / Polfoto
Selvom Komdir’s formand beskriver sig selv som “varm tilhænger” af samskabelse, ser han med en vis skepsis på den igangværende iver. Foto: Henning Hjorth / Polfoto

Henrik Kolind: De danske kommuner har lavet samskabelse i mere end 150 år

Henrik Kolind: De danske kommuner har lavet samskabelse i mere end 150 år

Samskabelse er ikke kun at invitere borgerne ind på rådhuset, mener formanden for Komdir. Hver kommune skal finde sin egen model, siger han, men advarer imod, at man kaster det repræsentative demokrati 'ud med badevandet'.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er det store samtaleemne i mange danske kommuner: Samskabelse. Borgere, virksomheder og organisationer skal med ind på rådhuset, så politikken ikke kun skabes af politikere og embedsmænd, men også af dem, der påvirkes af den.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.