Kommunen.dk
MENU

Halsnæs knækkede kurven

Halsnæs knækkede kurven

Kommunalreformen var hård ved de ansatte på landets rådhuse. Usikkerhed på jobbet gav stress og depressive symptomer. Men ikke i Halsnæs.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Efterårsregnen siler stille ned af de røde facadesten på rådhuset i Frederiksværk. Dagen er våd og grå, og sæsonen for snue og sygedage nærmer sig. Men indenfor bag receptionens glidende glasdøre kan de ansatte i Halsnæs Kommune se frem til endnu en herlig vinter med livsstils-kurser, frugtordning og en arbejdsgiver, der bekymrer sig om deres trivsel – både som medarbejdere og som mennesker. Og med god effekt.  Mens kommunalreformen de fleste andre steder gav højere sygefravær,  så er antallet af sygedage i den nye Halsnæs Kommune tværtimod faldet og faldet og faldet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.