Politik fra rødderne

Økonomikonsulent Diana Bech har fået større frihed i sit familieliv ved at have fri fredag. Hun samler kompetencetimerne sammen, så hun fx kan tage på et længere kursus.
Økonomikonsulent Diana Bech har fået større frihed i sit familieliv ved at have fri fredag. Hun samler kompetencetimerne sammen, så hun fx kan tage på et længere kursus.
Foto: Emma Oxenbøll

Fredag er blevet til lørdag i Odsherred

Hver torsdag går 300 ansatte på rådhuset på forlænget weekend. De er med i et forsøg om kortere arbejdsuge, som ser ud til at skabe mere glæde og effektivitet.

 arbejdstid

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

Som regel tager man til Odsherred for at tage i sommerhus eller med Molslinjen, men for tiden er det anderledes. Kommunen har nemlig fået en ny attraktion. Den hedder firedages-arbejdsuge og får for tiden stor opmærksomhed udefra. Denne torsdag er ingen undtagelse.

- Det er overraskende, at så mange er interesserede. Vi vil jo bare gerne blive bedre til at rekruttere og bruge arbejdstiden effektivt, fordi vi er en stor sommerhuskommune, og så fordi vi har mange pendlere ansat, siger informationsmedarbejder Peter Haugaard.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57