Politik fra rødderne
En læge spiser i hospitalets kantine i 1980'erne: kartofler, bønner og majs - og måske frikadeller under et af lågene?
Foto: Thomas Søndergaard, Ritzau Scanpix

Fra arkivet: Frikadeller i kantinen til 4,10 kroner

I 1983 blev kommunerne bedt om at bruge færre penge på kantinedrift. De ansatte måtte selv betale kostprisen for deres smørrebrød, tarteletter, kaffe og øl.

 fra arkivet

Af redaktionen

Under overskriften 'Regeringen vil spare 60 mill. kr. på kommunale personalekantiner' skrev Kommunen om en henstilling fra Indenrigsministeriet:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

HR & uddannelse

Kultur


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57