Formand for Lærerkommissionen Per B. Christensen mener, at man skal se rapportens tre spor i sammenhæng. De læner sig op ad hinanden og er hinandens forudsætninger. Man kan ikke bare løse en af dem og så lade de to andre ligge, siger han til kommunen.dk.
Formand for Lærerkommissionen Per B. Christensen mener, at man skal se rapportens tre spor i sammenhæng. 'De læner sig op ad hinanden og er hinandens forudsætninger. Man kan ikke bare løse en af dem og så lade de to andre ligge', siger han til kommunen.dk.
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Kommission: 'Parterne er nødt til at trække en slags streg i sandet'

Efter 16 måneder og 23 kommunebesøg har formanden for Lærerkommissionen tiltro til, at KL og lærerne bliver enige. Læs anbefalingerne til dem her.

 interview

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

I går trådte Per B. Christensen spændt ind i aulaen på Gungehusskolen i Hvidovre. Her stillede han sig op på et pressemøde og fortalte, hvad han og resten af Lærerkommissionen har arbejdet på i 16 måneder:

De anbefalinger, KL og LC (Lærernes Centralorganisation) skal bygge kommende forhandlinger om lærernes arbejdstidsaftale på, efter at forhandlingerne i 2018 gik i hårknude.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Børn & unge

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57