Kommunen.dk
MENU
Formand for Lærerkommissionen Per B. Christensen mener, at man skal se rapportens tre spor i sammenhæng. De læner sig op ad hinanden og er hinandens forudsætninger. Man kan ikke bare løse en af dem og så lade de to andre ligge, siger han til kommunen.dk.
Formand for Lærerkommissionen Per B. Christensen mener, at man skal se rapportens tre spor i sammenhæng. 'De læner sig op ad hinanden og er hinandens forudsætninger. Man kan ikke bare løse en af dem og så lade de to andre ligge', siger han til kommunen.dk.
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Kommission: 'Parterne er nødt til at trække en slags streg i sandet'

Kommission: 'Parterne er nødt til at trække en slags streg i sandet'

Efter 16 måneder og 23 kommunebesøg har formanden for Lærerkommissionen tiltro til, at KL og lærerne bliver enige. Læs anbefalingerne til dem her.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I går trådte Per B. Christensen spændt ind i aulaen på Gungehusskolen i Hvidovre. Her stillede han sig op på et pressemøde og fortalte, hvad han og resten af Lærerkommissionen har arbejdet på i 16 måneder:

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.