Politik fra rødderne

”For mig er Mors noget specielt”

Da jobbet som velfærdsdirektør i Morsø Kom mune blev slået op, var Henrik Leth ikke i tvivl. Et spændende job i et område, som hele familien elsker. Nu trækker en tilfreds direktør i arbejds tøjet. 

 navne

Af Mia Tang | [email protected]

Ærø er en skøn ø, fastslår ­Henrik Leth. Men efter fem år som kultur- og socialdirektør i landets fjerdemindste kommune har han fået lyst til at prøve noget nyt, så jobbet som velfærdsdirektør i Morsø Kommune kom på det rigtige tidspunkt. 

Det betyder dog også noget, at familien fra starten aftalte, at opholdet på Ærø var for en kortere årrække. Nu er datteren blevet tolv år og er begyndt at efterspørge ting, som kræver en færgetur, når man bor på Ærø. Derfor var hele familien klar til at flytte til Nykøbing Mors. På en ny ø godt nok, men i en større kommune med langt flere tilbud, og samtidigt i et område, som familien holder meget af. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57