Politik fra rødderne

Flere kommuner viser interesse for OPP

Inden for de seneste to år har flere kommuner afdækket muligheden for at anvende offentlig-privat partnerskab (OPP) ved nye anlægsprojekter.

 opp

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Flere sokler kan fremover forventes støbt med OPP som organiseringsform. Mindst 15 kommuner har lavet en grundig forundersøgelse af, om de skulle udbyde en eller flere konkrete anlægsopgaver som offentlig-privat partnerskab (OPP).

”Vi ser, at der er blevet langt flere forundersøgelser med OPP. Man kan sige, at det kører lidt under radaren i den forstand, at det ikke er projekter, der er blevet til noget endnu, men reelt set foregår der overvejelser og analyser ude i kommunerne,” siger ph.d. Ole Helby Petersen, der har forsket i OPP, og som i dag arbejder for Anvendt Kommunal Forskning.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

HR & uddannelse

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57