Kommunen.dk
MENU

En diskret herre i frontlinjen

En diskret herre i frontlinjen

Jens Chr. Birch blev formand for Kommunaldirektørforeningen, netop som kommunalreformen trådte i kraft, og det har præget hans indsats. Han har markeret foreningen skarpt med mærkesager som ledelse og kvalitetsforbedringer, men har personligt ikke noget særligt ønske om at føre sig frem.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Jens Chr. Birch er, som kommunaldirektører er flest. Diskrete og korrekte rådgivere, der lægger vægt på, at paragrafferne er i orden og altid står et skridt bag ved borgmesteren. Og så dog! Som kommunaldirektør i Næstved er der ingen tvivl om, at den 61-årige Jens Chr. Birch lever op til forestillingerne om en kommunal embedsmand,  men som formand for Kommunaldirektørforeningen er han trådt frem på scenen og ind i mediernes søgelys.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.