Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
– Jeg holder mig meget tæt til et princip om, at alt, der ligger indenfor for mit gamle område, vil jeg ikke udtale mig om. Det er uklædeligt, når tidligere topchefer render rundt og kloger sig.  Bo Smith vil i dag ikke kommentere, hvordan beskæftigelsesindsatsen blev overdraget til kommunerne på baggrund af usaglige tal og manipulerende pressehåndtering fra embedsmænd i Beskæftigelsesministeriet – som det bliver beskrevet i bogen ’Mørkelygten’ af Jesper Tynell.
Foto: Polfoto
– Jeg holder mig meget tæt til et princip om, at alt, der ligger indenfor for mit gamle område, vil jeg ikke udtale mig om. Det er uklædeligt, når tidligere topchefer render rundt og kloger sig. Bo Smith vil i dag ikke kommentere, hvordan beskæftigelsesindsatsen blev overdraget til kommunerne på baggrund af usaglige tal og manipulerende pressehåndtering fra embedsmænd i Beskæftigelsesministeriet – som det bliver beskrevet i bogen ’Mørkelygten’ af Jesper Tynell. Foto: Polfoto

Embedsmændenes mørkekammer skal gennemlyses

Embedsmændenes mørkekammer skal gennemlyses

Oven i en heftig debat om embedsværket har tidligere departementschef Bo Smith søsat sit udvalgsarbejde, der skal se nærmere på embedsmændenes rolle i dagens Danmark. Selv vil han ikke ind på beskyldningerne fra fortiden.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der kom et ekstra punkt på dagsordenen, da Bo Smith-udvalget forleden holdt deres andet møde bag lukkede døre. For mens udvalget har fået til opgave at gennemlyse embedsværkets arbejde, har to bøger i oktober sat en dagsorden, der ikke er til at komme udenom.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier