Kommunen.dk
MENU
– Jeg holder mig meget tæt til et princip om, at alt, der ligger indenfor for mit gamle område, vil jeg ikke udtale mig om. Det er uklædeligt, når tidligere topchefer render rundt og kloger sig.  Bo Smith vil i dag ikke kommentere, hvordan beskæftigelsesindsatsen blev overdraget til kommunerne på baggrund af usaglige tal og manipulerende pressehåndtering fra embedsmænd i Beskæftigelsesministeriet – som det bliver beskrevet i bogen ’Mørkelygten’ af Jesper Tynell.
Foto: Polfoto
– Jeg holder mig meget tæt til et princip om, at alt, der ligger indenfor for mit gamle område, vil jeg ikke udtale mig om. Det er uklædeligt, når tidligere topchefer render rundt og kloger sig. Bo Smith vil i dag ikke kommentere, hvordan beskæftigelsesindsatsen blev overdraget til kommunerne på baggrund af usaglige tal og manipulerende pressehåndtering fra embedsmænd i Beskæftigelsesministeriet – som det bliver beskrevet i bogen ’Mørkelygten’ af Jesper Tynell. Foto: Polfoto

Embedsmændenes mørkekammer skal gennemlyses

Embedsmændenes mørkekammer skal gennemlyses

Oven i en heftig debat om embedsværket har tidligere departementschef Bo Smith søsat sit udvalgsarbejde, der skal se nærmere på embedsmændenes rolle i dagens Danmark. Selv vil han ikke ind på beskyldningerne fra fortiden.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der kom et ekstra punkt på dagsordenen, da Bo Smith-udvalget forleden holdt deres andet møde bag lukkede døre. For mens udvalget har fået til opgave at gennemlyse embedsværkets arbejde, har to bøger i oktober sat en dagsorden, der ikke er til at komme udenom.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.