Kommunen.dk
MENU
Det sociale område er præget af mangel på tillid og krav om øget kontrol, og alt andet lige må målet være at levere den højeste grad af kvalitet, skriver FADK-formand Jakob Schiøtt i dette indlæg
.
Det sociale område er præget af mangel på tillid og krav om øget kontrol, og alt andet lige må målet være at levere den højeste grad af kvalitet, skriver FADK-formand Jakob Schiøtt i dette indlæg .
Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Debat/ Det sociale område mangler en ISO-standard

Debat/ Det sociale område mangler en ISO-standard

16. jul. 2020
Jakob Schiøtt
JAKOB SCHIØTT
FORMAND
FADK, FORENINGEN AKKREDITERING DANMARK
Email
Kontrollen blev fælles for alle, men så længe den enkelte institution selv definerer kvalitetsmål, bliver det svært at skabe tillid, skriver FADK-formand.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Løsningen på kvalitets- og tillidskrisen på det sociale område er ikke mere myndighedskontrol. Andre brancher har for længst fundet løsningen. Den hedder kvalitetsledelse og certificering efter anerkendte standarder for samme.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.