Kommunen.dk
MENU
24 kommunale jobrådgivere har fået arbejdsplads i Vollsmose, hvor de skal opbygge ny tillid mellem beboere og systemet. Ifølge professor Morten Sodemann, der leder Indvandrermedicinsk Klinik, er det netop tillid, der er brug for. Begge veje.
24 kommunale jobrådgivere har fået arbejdsplads i Vollsmose, hvor de skal opbygge ny tillid mellem beboere og 'systemet'. Ifølge professor Morten Sodemann, der leder Indvandrermedicinsk Klinik, er det netop tillid, der er brug for. Begge veje.
Foto: Tim Kildegaard Jensen, Ritzau Scanpix

‘De siger, at kommunen opfører sig ligesom Saddam’

‘De siger, at kommunen opfører sig ligesom Saddam’

Flere ikke-vestlige indvandrere ville søge job, hvis sagsbehandlere var bedre til at lytte og kommunikere, siger professor. Odense sadler nu om i Vollsmose.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Andelen af offentligt forsørgede blandt ikke-vestlige indvandrere krøb for første gang i 16 år ned på 29 pct. i 2019. Generelt går det historisk godt med at få både danskere og flygtninge i job, men indvandrere fra ikke-vestlige lande er stadig markant overrepræsenterede blandt modtagere af især kontanthjælp og integrationsydelse.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.