Kommunen.dk
MENU

Chefen skal skabe personlige bånd til sine medarbejdere

Chefen skal skabe personlige bånd til sine medarbejdere

Skal du lykkes som leder, skal du kunne skabe personlige relationer til dine medarbejdere, lyder rådet fra CEO og ledelsesekspert Jens Moberg. Og i store organisationer handler det især om nærværende kommunikation og om at gå helt i ét med sine værdier. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Selvom ledelse i den private og i den offentlige sektor på visse områder er to vidt forskellige størrelser, findes der også en række helt universelle spilleregler for, hvad der skal til, hvis man skal lykkes som leder. Både for den politiske og for den profitorienterede organisation. Og ifølge Jens Moberg handler én af dem om at kunne knytte personlige relationer til sine medarbejdere. Det er det, der afgør, hvor god man er som personaleleder, og derfor om man kan få sine medarbejdere og dermed hele organisationen til at gå i samme retning. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.