Chefen skal skabe personlige bånd til sine medarbejdere

Skal du lykkes som leder, skal du kunne skabe personlige relationer til dine medarbejdere, lyder rådet fra CEO og ledelsesekspert Jens Moberg. Og i store organisationer handler det især om nærværende kommunikation og om at gå helt i ét med sine værdier. 

 ledelse

Af Redaktionen | [email protected]

Selvom ledelse i den private og i den offentlige sektor på visse områder er to vidt forskellige størrelser, findes der også en række helt universelle spilleregler for, hvad der skal til, hvis man skal lykkes som leder. Både for den politiske og for den profitorienterede organisation. Og ifølge Jens Moberg handler én af dem om at kunne knytte personlige relationer til sine medarbejdere. Det er det, der afgør, hvor god man er som personaleleder, og derfor om man kan få sine medarbejdere og dermed hele organisationen til at gå i samme retning. 

”Engang handlede god ledelse om at skabe autoritet og holde medarbejderne fra sig i en armslængde. I dag, og endnu mere i fremtiden, er det, der skiller de gode ledere fra de mindre gode, deres evne til at skabe personlige relationer til deres medarbejdere. Det er der mange ledere, der rynker på næsen af, fordi de forveksler det personlige med det private. Men det er misforstået,” siger Jens Moberg. 

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57