dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Lederuddannelsen i High Performance Leadership er et samarbejde mellem CBS Executive og High Performance Institute (ved direktør Allan Levann) og henvender sig til ledere i både private virksomheder og  den offentlige sektor. 
Foto: CBS
Lederuddannelsen i High Performance Leadership er et samarbejde mellem CBS Executive og High Performance Institute (ved direktør Allan Levann) og henvender sig til ledere i både private virksomheder og den offentlige sektor. Foto: CBS

CBS-opgør med New Public Management

CBS-opgør med New Public Management

En nyt kursus i High Performance Leadership fylder stolerækker på CBS. Mennesker er grundlæggende altruister og drives af at kunne gøre en forskel. Derfor skal den negative perform­ance­-kultur og New Public Management lægges i graven, mener professor og dekan ved CBS Jan Molin.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er High Performance Leadership (HPL)?

Det er et forsøg på at slippe alle de gode kræfter løs ved at lægge en dæmper på ledelsens trang til styringssystemer og performance management i bred forstand, KPI’er og kontrol af medarbejdernes produktivitet. Hvis man styrer sine ambitioner på det punkt, så slipper man en masse ressourcer løs, hvilket dybest set også er i virksomhedens interesse.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier