Politik fra rødderne

Boom af kvindelige ledere i det offentlige

Flere kvindelige ledere – men de når sjældent direktionsgangen. Det er deres eget ansvar, mener Kommunaldirektørforeningen.

 køn

Af Redaktionen | [email protected]

Det går rigtig godt med ligestillingen blandt ledere i den offentlige sektor. Nye tal fra Lederne viser, at to ud af tre af de offentlige ledere, der sidste år meldte sig ind hos Lederne, var kvinde. Dermed udgør kvinderne nu 49 procent af lederne i den offentlige sektor. Udviklingen vækker glæde hos Ledernes direktør, Bodil Nordestgaard Ismiris.

"Kvinder sidder på lederposterne i dag, fordi de har vist, at de er pengene værd. Ingen kvinder sidder som ledere på grund af deres køn, men derimod fordi de har bevist, at de er en god investering, og at de kan levere resultater. Dermed er de også med til at bane vejen for endnu flere kvinder,” siger Bodil Nordestgaard Ismiris.  

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

HR & uddannelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57