Politik fra rødderne

Benchmark-Danmark på vej

Flere systematiske sammenligninger skal danne grundlaget for at finde en del af regeringens produktivitetsmilliarder. Kommunernes økonomichefer bakker op, selvom det kan være svært med nøjagtige sammenligninger.

 regnedrengenes dom

Af Morten Munkholm | [email protected]

63 procent af kommunernes økonomiansvarlige er enige i, at de i højere grad skal sammenligne deres brug af ressourcer og opnåede resultater for at finde frem til flere effektiviseringer.

Flere angiver, at det især er de store velfærdsområder som ældrepleje, beskæftigelse og folkeskolerne, der kan nyde godt af flere og bedre benchmark-analyser. Nogle mener endda, at stort set alle områder indenfor kommunens økonomi burde benchmarkes. Og hele tankegangen ligger godt i tråd med Produktivitetskommissionens tredje delrapport.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Organisation & ledelse

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57