Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ 68’ernes forkælede unger tager hævn

Debat/ 68’ernes forkælede unger tager hævn

Antallet af ældre vokser. Det samme gør manglen på sosu'er og hjemmesygeplejersker. Men majoriteten af kommuner skærer ned på ældreområdet, mens det dyre, selvbefrugtende fedtlag af chefer og specialkonsulenter har formeret sig voldsomt.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvis sosu’erne nogensinde skal få en bedre løn, må det vel være nu, hvor 68’erne så småt begynder at få behov for hjælp. For det er almindeligt kendt, at 68’erne sidder på magten og kører med klatten på bekostning af alle andre.
Men når nu de magtfulde ved, at mange af dem snart vil få behov for assistance fra sosu-hjælpere og -assistenter, og at der allerede er stor mangel på hjælpere, må noget vel ske? Tre ud af fire kommuner har allerede problemer med at rekruttere folk nok til at passe på de ældre.
Så selvfølgelig får sosu’erne med de hårde plejejob snart en så stor en lønforhøjelse, at mænd som kvinder i alle farver flokkes til faget. 
68’erne vil garanteret også sikre, at der indføres 'suitelignende forhold på plejehjem med room service og swimmingpool', som forudset i 2007 i et kommentarfelt af en, der var sur på 68’erne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.