Politik fra rødderne

Vigtigt med politisk armslængde til forsyningsvirksomheder

De fleste kommuner har efter selskabsgørelsen af forsyningsvirksomheder valgt at sætte sig tungt på bestyrelsesposterne. Ikke altid den bedste løsning, mener ekspert

 forsyning

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune vedtog før jul enstemmigt at skifte den politiske bestyrelse i Faaborg forsyningsvirksomheder FFV Energi og Miljø A/S ud med en fagligt og erfaringsmæssigt professionel pendant.

Det er ikke en konstruktion, man ofte støder på i de tidligere kommunale forsyningsvirksomheders bestyrelser, siger Per Nikolaj Bukh, som er professor ved Aalborg Universitet. Han beskæftiger sig bl.a. med forsyningsvirksomheder, og han mener, at det langt hen ad vejen er den rigtige retning, Faaborg-Midtfyn Kommune har valgt at gå i.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Energi & forsyning


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57