Kommunen.dk
MENU
Der er grøde på Tysklands højrefløj, hvor den islamkritiske bevægelse Pegida længe har marcheret i utilfredshed over særlig udlændingepolitikken.
Foto: Polfoto
Der er grøde på Tysklands højrefløj, hvor den islamkritiske bevægelse Pegida længe har marcheret i utilfredshed over særlig udlændingepolitikken. Foto: Polfoto

Vi er ikke et parti. Vi er folket. Vi er den egentlige opposition

Vi er ikke et parti. Vi er folket. Vi er den egentlige opposition

Trods interne turbulenser har den islamkritiske Pegida-bevægelse allerede sat sine spor i tysk politik. Det afgørende spørgsmål for den fremspirende tyske højrefløj er nu, om partiet Alternative für Deutschland kan og vil samle trådene i de mange diffuse strømninger.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Vi bliver udsat for hetz og forløjede medieberetninger som i de mørkeste DDR-tider. Journalister og politikere vender sig mod en ikke ubetydelig del af vores samfund.”

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.