Ifølge en pressemeddelelse fra Vestforbrændingen har den senere tids fokus på afholdelse af udbud og interne kontroller identificeret og adresseret systemfejl. Jura- og udbudschef, Jan Petersen, har overfor kommunen.dk forklaret, at fejlene beløber sig op mod 20 mio. kr.
Ifølge en pressemeddelelse fra Vestforbrændingen 'har den senere tids fokus på afholdelse af udbud og interne kontroller identificeret og adresseret systemfejl'. Jura- og udbudschef, Jan Petersen, har overfor kommunen.dk forklaret, at fejlene beløber sig op mod 20 mio. kr.
Foto: Peter Hove Olesen / Ritzau Scanpix

Vestforbrænding erkender 'systemfejl' for op mod 20 mio. kr.

Danmarks største kommunalt ejet affaldsselskab, Vestforbrænding, erkender, at der er sket en række 'systemfejl' i forbindelse med tillægsaftaler for et større millionbeløb.

 ulovlige indkøb

Af Tobias Hansen Bødker og Jens Holm | [email protected], [email protected]

'Vestforbrænding har styr på økonomistyring, udbud og indkøb.'

Under denne overskrift konstaterede affaldsselskabet Vestforbrænding i begyndelsen af oktober i en pressemeddelelse, at selskabet hverken har problemer med at overholde udbudsreglerne eller med at holde styr på pengestrømmene til den række af private leverandører, som affaldsselskabet hvert år handler hos.

Pressemeddelelsen blev offentliggjort som en reaktion på kommunen.dk's afdækning af, at selskabet ikke kan redegøre for, om indkøb til en samlet værdi af mere end 1 mia. kr. blev sendt i udbud eller ej.

Men af den selvsamme pressemeddelelse fremgår det dog også, at affaldsselskabet har fundet en række 'systemfejl' i forbindelse med en gennemgang af selskabets indkøb.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57