dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Ifølge en pressemeddelelse fra Vestforbrændingen har den senere tids fokus på afholdelse af udbud og interne kontroller identificeret og adresseret systemfejl. Jura- og udbudschef, Jan Petersen, har overfor kommunen.dk forklaret, at fejlene beløber sig op mod 20 mio. kr.
Ifølge en pressemeddelelse fra Vestforbrændingen 'har den senere tids fokus på afholdelse af udbud og interne kontroller identificeret og adresseret systemfejl'. Jura- og udbudschef, Jan Petersen, har overfor kommunen.dk forklaret, at fejlene beløber sig op mod 20 mio. kr.
Foto: Peter Hove Olesen / Ritzau Scanpix

Vestforbrænding erkender 'systemfejl' for op mod 20 mio. kr.

Vestforbrænding erkender 'systemfejl' for op mod 20 mio. kr.

Danmarks største kommunalt ejet affaldsselskab, Vestforbrænding, erkender, at der er sket en række 'systemfejl' i forbindelse med tillægsaftaler for et større millionbeløb.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

'Vestforbrænding har styr på økonomistyring, udbud og indkøb.'

Under denne overskrift konstaterede affaldsselskabet Vestforbrænding i begyndelsen af oktober i en pressemeddelelse, at selskabet hverken har problemer med at overholde udbudsreglerne eller med at holde styr på pengestrømmene til den række af private leverandører, som affaldsselskabet hvert år handler hos.

Pressemeddelelsen blev offentliggjort som en reaktion på kommunen.dk's afdækning af, at selskabet ikke kan redegøre for, om indkøb til en samlet værdi af mere end 1 mia. kr. blev sendt i udbud eller ej.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier