Politik fra rødderne

Vestager vil ikke genberegne udligning

Justeringerne af udligningen har gjort den mere solidarisk, fastholder økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) trods megen kritik fra borgmestre

 udligning

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Det er misforstået, når en række borgmestre bruger Økonomi- og Indenrigsministeriets konsekvensberegninger fra de politiske forhandlinger om forårets justeringer af udligningen som pejlemærke for, hvad de kan forvente at få i tilskud i 2013.

Det understreger den ansvarlige mininster, Margrethe Vestager (R), i et interview med dk-økonomi. Når en række borgmestre den seneste tid har kritiseret justeringerne af udligningsordningen for ikke at give dem den gevinst, som de mener at være blevet stillet i udsigt, så glemmer de at se på de overordnede rammer for den samlede kommunale økonomi.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57