Politik fra rødderne

Venstre-baglandet drømmer om endnu en VK-model

Venstre vil hånd i hånd med Dansk Folkeparti spadsere sig til magten gennem endnu et ‘udlændingevalg’, forudser Venstres bagland i rundspørge. Til gengæld må social dumping gerne fylde minimalt i en valg­kamp, mener V-hoved­bestyrelse.

 reprise

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Forandring fryder, lyder et gammelt mundheld. Sådan er tankegangen dog ikke i Venstres hovedbestyrelse. Her drømmer man om en ny VK-regering, der kommer til magten via en stram flygtninge- og asylpolitik. Det viser en rundspørge, som Kommunen har gennemført blandt medlemmerne af hovedbestyrelsen i første halvdel af november.

39 procent af de adspurgte siger, at en regeringskombination bestående af VK er at foretrække, mens 19 procent ønsker en V-K-LA-konstellation, og andre 19 procent foretrækker en ren V-regering. Seks procent ønsker en V-K-DF-regering.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57