Kommunen.dk
MENU
Tidligere regeringer har set store muligheder i eksport af vandteknologi. Men de muligheder risikerer vi at kuldkaste med den nye vandlov, advarer sektoren. 
Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO
Tidligere regeringer har set store muligheder i eksport af vandteknologi. Men de muligheder risikerer vi at kuldkaste med den nye vandlov, advarer sektoren. Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO

Vandsektoren revser ny sparelov

Vandsektoren revser ny sparelov

Det risikerer at gå ud over miljøet og dansk eksport, hvis Folketinget i denne uge stemmer for den nye vandsektorlov, der er lagt op til. Sådan lyder advarslen fra vandbranchen, mens ministeren og Dansk Industri afviser.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Et grundigt forarbejde og et fornuftigt politisk forlig er blevet omsat til en kortsigtet og ugennemtænkt lov. I hvert fald, hvis man skal tro vandsektorens interesseorganisation DANVA, der er ude med skarp kritik af det lovforslag om en ny regulering af vandselskaberne, som Folketinget i denne uge skal vedtage.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.