Kommunen.dk
MENU
Ikke siden valget i 1998 har en socialdemokratisk ledet regering været så tæt på en borgerlig, når vælgerne bliver spurgt, hvem der kan løse økonomiske problemer.
Foto: Polfoto
Ikke siden valget i 1998 har en socialdemokratisk ledet regering været så tæt på en borgerlig, når vælgerne bliver spurgt, hvem der kan løse økonomiske problemer. Foto: Polfoto

Vælgerne afviser offentlige besparelser

Vælgerne afviser offentlige besparelser

Normalt mener et stort flertal af danskerne, at det offentlige kan spare penge på effektiviseringer, uden at det resulterer i en dårligere service. Men i år er de mere splittede. Og det kolliderer med Venstres plan om nulvækst.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vælgerne vil have velfærd. Sådan plejer det at være i en dansk valgkamp. Men samtidig plejer et flertal af vælgerne også at mene, at der kan spares masser af penge i den offentlige sektor, uden at det går ud over servicen - noget, som ikke ser ud til at være tilfældet i år.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.