Kommunen.dk
MENU

Vækstfora satser på nye og innovative virksomheder

Vækstfora satser på nye og innovative virksomheder

De sidste tre år har landets vækstfora samlet investeret 7,7 milliarder kroner i regional vækst. De største investeringer er gået til innovation og iværksætteri, viser helt nye tal fra Danske Regioner.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Robotter, elektroniske plastre og nye energiløsninger skal sikre fremtidens velfærd. Nye produkter og innovative ideer har fået en milliardstor håndsrækning fra de regionale vækstfora, hvor erhvervsliv, regioner, kommuner og vidensinstitutioner sidder med ved beslutningsbordet. En ny analyse fra Danske Regioner viser, at de regionale vækstfora fra 2008 til 2010 har investeret 7,7 milliarder kroner i forskellige erhvervsinitiativer. I alt 24 procent af investeringerne er gået til nye virksomheder, mens 22 procent af midlerne er gået til innovation.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.